top of page

Ние получаваме, събираме и съхраняваме всяка информация, която въвеждате на нашия уебсайт или ни предоставяте по друг начин. Освен това събираме адреса на интернет протокола (IP), използван за свързване на вашия компютър с интернет; Влизам; имейл адрес;  информация за компютъра. Можем да използваме софтуерни инструменти за измерване и събиране на информация за сесиите, включително време за реакция на страницата, продължителност на посещенията на определени страници, информация за взаимодействие със страницата и методи, използвани за прелистване от страницата. Ние също така събираме лична информация включително име, имейл, парола, комуникации); , коментари, обратна връзка, отзиви за продукти, препоръки и личен профил.

Когато извършвате транзакция на нашия уебсайт, като част от процеса, ние събираме лична информация, която ни предоставяте, като вашето име, адрес и имейл адрес. Вашата лична информация ще бъде използвана само за конкретните причини, посочени по-горе. Ние събираме такава нелична и лична информация за следните цели: Да предоставя и управлява Услугите; Да предоставяме на нашите Потребители текуща помощ на клиентите и техническа поддръжка; За да можете да се свързвате с нашите Посетители и Потребители с общи или персонализирани известия и промоционални съобщения, свързани с услуги; За създаване на обобщени статистически данни и друга агрегирана и/или изведена нелична информация, която ние или нашите бизнес партньори можем да използваме за предоставяне и подобряване на съответните ни услуги; За да спазва всички приложими закони и разпоредби.

Запазваме си правото да променяме тази политика за поверителност по всяко време, така че моля, преглеждайте я често. Промените и разясненията влизат в сила веднага след публикуването им на уебсайта. Ако направим съществени промени в тази политика, ние ще ви уведомим тук, че тя е актуализирана, така че да сте наясно каква информация събираме, как я използваме и при какви обстоятелства, ако има такива, използваме и/или разкриваме то.

bottom of page